Anders F Rönnblom


♥ Läser du inte informationen får du skylla dig själv! ♥

===INFO==========================================
Dörrarna öppnar: 21:00
På scen: ca 22:00
Entré: 200kr i dörren eller via tickster
https://secure.tickster.com/2ggtt9v4dx5vwbd
18 årsgräns

► Vi tar kort, men inte kontanter.

► Perrong 23 kör utifrån ett picknick-koncept; Vi ansvarar för underhållningen så ansvarar ni för att fylla buk och tarm med medhavda snacks och valfri dryck (Ingen starksprit). Vi har café på plats där vi även säljer kaffe/te, kaka och läskeblask.

► Perrong23’s lokaler har begränsad framkomlighet och toaletten är inte anpassad för funktionsvariationer. Det finns ramp in i lokalen, dock inte till toaletten, vars tröskel någon idiot tyckte var smart att göra två decimeter hög >=C

=== ♫ OM BANDEN ♫ ================================

EN KARRIÄR, TVÅ EPOKER.
Under den ”1:a F-epoken” mellan åren 1965 och 1994 publicerades 17 LP- och CD-skivor, en EP och några singlar.
Det resulterade i tre listframgångar – Jag Kysste Henne Våldsamt, Europa Brinner och den legendariska jullåten Det Är Inte Snön Som Faller.

Den “2:a F-epoken” startade 2004, efter tio års vilopaus från musik. En epok minst lika kreativ som den första och kanske ännu bättre mottagen av musikrecensenterna.
De senaste produktionerna, F-Trilogin, vinyl-LP:n Historien Ligger Framför Oss och CD/DVD-boxen Freak Show och förra årets Garage- sekvenser har fått topprecensioner.
Och nu arbetas det med nästa projekt: “BLÄRK! Nya Fosterlandssånger”. Ett 30-tal helt nya låtar som kommer att presenteras som ett dubbelprojekt på både CD och LP.

Datum/Tid
Date(s) - 29 mar 2019 - 30 mar 2019
21:00 - 0:00

Plats
Perrong 23

Kategorier Inga Kategorier