Crescendolls + Mother Mersy


♥ Läser du inte informationen får du skylla dig själv! ♥

===INFO==========================================
Dörrarna öppnar: 21:00
Första band typ 22:00
Entré: 60:-
18 årsgräns

► Vi tar kort, och kontanter om du har jämna pengar då vi inte lagerför någon växel.

► Perrong 23 kör utifrån ett picknick-koncept; Vi ansvarar för underhållningen så ansvarar ni för att fylla buk och tarm med medhavda snacks och valfri dryck (Ingen starksprit). Vi har café på plats där vi även säljer kaffe/te, kanske nån kaka, och läskeblask.

► Perrong23’s lokaler har begränsad framkomlighet och toaletten är inte anpassad för funktionsvariationer. Det finns ramp in i lokalen, dock inte till toaletten, vars tröskel någon på kommunen tyckte var smart att göra två decimeter hög >=C

=== ♫ OM BANDEN ♫ ================================

CRESCENDOLLS

Att se Crescendolls är nödvändigt, att lyssna på skivor i en trevlig omgivning är grymt. Men livet handlar inte om att vara tillfredsställd, allt handlar om jakten. Jakten efter kärlek och mening, dödlighet och poäng så gör det som alla borde göra, se Crescendolls live! Livet är för kort, vi ses på Perrong 23!

MOTHER MERSY

Malmöbandet Mother Mersy har funnits till sedan 2015 och har sedan dess spridit sin 70-talsdoftande musik, med en egen modern touch. Med groove och feeling skapar dom ett sound med influenser från Led Zeppelin, Aerosmith och Free.

En tidlös show och låtar utlovas så fort gruppen står på scen. Genom spelningar från Pumpehuset i Köpenhamn, KB i Malmö, Hard Rock Café Stockholm/Köpenhamn, Kristianstad Rockfest, Hornsrock (DK) och diverse förbandsgig med Bonafide, Abramis Brama, Kamchatka (mfl) har dom lyckats bygga upp en stark fanbase. Nu blickar dom törstigt ut över världen, med ett klart mål – att visa att rock n’ roll lever och frodas.

Datum/Tid
Date(s) - 10 maj 2019
20:30

Plats
Perrong 23

Kategorier Inga Kategorier