Dark Continent + Daddys Drinking


♥ Läser du inte informationen får du skylla dig själv! ♥

===INFO==========================================
Dörrarna öppnar: 21:00
På scen: ca 22:00
Entré: 120 kr i dörren eller 100 kr förköp via tickster
https://secure.tickster.com/4j5gk9clkh5pvh1
18 årsgräns
Support: Daddys drinking

► Vi tar kort, men inte kontanter.

► Perrong 23 kör utifrån ett picknick-koncept; Vi ansvarar för underhållningen så ansvarar ni för att fylla buk och tarm med medhavda snacks och valfri dryck (Ingen starksprit). Vi har café på plats där vi även säljer kaffe/te, kaka och läskeblask.

► Perrong23’s lokaler har begränsad framkomlighet och toaletten är inte anpassad för funktionsvariationer. Det finns ramp in i lokalen, dock inte till toaletten, vars tröskel någon kommunidiot tyckte var smart att göra två decimeter hög >=C

Personliga assistenter kommer självklart in utan extra kostnad!

=== ♫ OM BANDEN ♫ ================================

DARK CONTINENT

Att befinna sig där livet pågår. Eller där det faktiskt tar slut. Dark Continent uppstod från de döda 2013 och har sedan dess med iver försett världen med högst levande musik.

Fjolårets album ”Songs About Love and Depression” markerade Dark Continents definitiva återkomst på den svenska rockscenen. Inte minst singeln ”Love Hate ADHD” rönte uppmärksamhet och spelades flitigt i radio. Videon nådde över 800 000 i räckvidd enbart på Facebook.

Tidigare i år släpptes ”Lights Down Low”, en låt som får ses som en musikalisk vändpunkt för Dark Continent. En lust till utveckling. En lust att utforska den egna musikens möjligheter i mötet mellan samtiden och det som varit. Tydliga beats och indie-gnissel i spännande förening. Under hösten släpptes “The first punkrocken of Hässleholm” som är en hyllning till original basisten Eric Andersson: The first punkrocken of Hässleholm.

Datum/Tid
Date(s) - 4 maj 2019 - 5 maj 2019
21:00 - 0:00

Plats
Perrong 23

Kategorier Inga Kategorier