Mirakel-tisdag

Prisa herren, vår postlåda har återvänt!

Som vissa av er säkert märkt har vi saknat brevlåda ett tag. Det hela började ju förra året när någon backade in med en husvagn i vårat staket och totalmosade både plankor, brevlåda och en pelagon.  Vi försökte förjäves hålla kvar vid den sjukligt tillbucklade brevlådan men insåg att om man mot förmodan skulle kunna få ner ett kuvert i den hop-pressade mynningen så skulle man i vart fall aldrig nånsin få ut det.

Efter att beslut tagits om att köpa in en ny postlåda för 599kr inkl. moms och det konstaterats att pengar till detta inte stod att finna konsulterade man Perrong 23’s källare.

Källaren på Perrong 23 är ju som alla vet den ultimata guden och enligt den heliga skrift som klottrats ner på baksidan av en bob hund-setlist är det också han som kommer rädda oss från alla som vill riva perrongen och bygga bostadsrätter. Men DET blir en helt annan historia!

Det tog inte många minuter innan bönerna blev hörda och man hittade en halvt defekt brevlåda i solitt guld!
Källaren är visserligen den ultimata guden, men inte ens han är felfri och som det står beskrivet i den heliga skrift:

“Felfri är ett stadie i det mänskliga undermedvetandet som enbart kan uppnås genom djup sömn” -Den Heliga Skrift

Efter en sen kvälls hårt slit stod postlådan i brukbart skicka och hängdes ut på den bit av staketet som inte blivit krossmanglat av tidigare nämnda husvagn. 2 månvarv senare var den stulen.

Men nu har den alltså återvänt igen precis som det står beskrivet i den heliga skrift!

“På dagen då det gyllene mejlboxen återvänder kommer himmelen färgas ytterligare en nyans mörkare och dagen för den förestående ap-lokal-ypsen vara en dag närmare” –Den Heliga Skrift

CalzoneKungen